Dam START creativitatii copiilor cu Creionul 3D Doodler Start +

În ziua de azi, a fi creativ înseamnă a avea mai multe şanse de a reuşi în plan social și profesional. Dar, ce este creativitatea? Este o abilitate umană înnăscută sau una pe care o putem dezvolta? În mod cert, creativitatea nu este o materie care se învaţă la şcoală, dar este o capacitate a creierului care poate fi stimulată. Acesta este motivul pentru care vrem să-ți povestim despre un mijloc extraordinar și captivant de a stimula creativitatea copiilor: Creionul 3D Doodler Start+ versiunea din 2021.

Dar, înainte de a-ți explica motivele pentru care Creionul 3D Doodler Start+ devine un instrument magic în mâinile copiilor care le permite să dea frâu liber imaginației, o să-ți spunem de ce este important să stimulăm creativitatea copiilor. 

Creativitatea, resursa ascunsă a educației

Picasso spunea: “Orice copil este creativ. Problema este cum să îl faci să rămână aşa şi după ce va creşte”. Așadar, ca să-și dezvolte creativitatea, copilul trebuie să gândească, să-și imagineze, să înveţe să facă anumite lucruri cu mâinile sale. Activităţile plastice sunt în principal recunoscute că stimulează creativitatea copilului. Pictura, desenul, sculptura sau fotografia sunt activităţi care îl pun pe copil în postura de a crea ceva nou sau de a privi lucrurile dintr-o perspectivă diferită.

Contrar părerii generalizate că folosim creativitatea mai mult în domeniile ce țin de artă, se pare că de multe ori apelăm la aceasta când trebuie să rezolvăm o problemă. Avem nevoie de creativitate mai ales în situaţiile incerte, în care nu există o soluţie uşor de găsit, ci trebuie să descoperim singuri cum e cel mai bine să facem. În aceste situaţii este important să găsim un număr cât mai mare de idei, din care să le putem selecta pe cele mai potrivite.

La fel cum LEGO încearcă să-i determine pe copii să înceapă devreme să învețe robotica și programarea, 3Doodler stimulează creativitatea copiilor de toate vârstele. 3Doodler și-a făcut un renume cu stilourile sale de imprimare 3D, transformând un instrument în primul rând tehnic într-unul artistic și creativ. Mai mult decât atât, produsele 3Doodler sunt mai sigure și mai ușor de utilizat decât imprimanta clasică 3D, iar cu Creionul 3D Doodler Start + copilul își va dezvolta motricitatea fină și se va bucura de ore întregi de joacă și distracție.

Creionul 3D Doodler Start +

Fără caracteristicile unei imprimante 3D clasice, practic nu există părți fierbinți care să fie atinse, cel puțin la exterior, copilul este în deplină siguranță când creează obiectele dorite. Creionul 3D Doodler Start + este conceput astfel încât să fie ușor de utilizat de către copii și este recomandat copiilor de peste 6 ani. 

Indicatoarele LED arată dacă dispozitivul se încălzește, este gata de folosire sau se încarcă. Eco-plasticul folosit pentru realizarea creațiilor, este dezvoltat de WobbleWorks în Marea Britanie și este sigur pentru copii, complet biodegradabil și fără BPA.

Creionul se încarcă foarte ușor, utilizând un port micro USB standard. Copiii îl pot folosi cu ușurință fără cabluri complicate. Complet încărcat, Creionul 3D Doodler Start + poate fi folosit timp de 45 de minute sau chiar o oră de utilizare wireless continuă. 

Creionul 3D Doodler Start + încurajează jocul independent și stimulează imaginația. 

Copiii cărora le place să coloreze, pot adăuga acum o dimensiune diferită creațiilor lor. Copiii cărora le place să-și inventeze propriile jucării au astfel un instrument disponibil în trusa lor pentru a-și stimula gândirea imaginativă. 

Cum funcționează 3D Doodler Start +?

Folosirea stiloului 3D Doodler Start + este incredibil de simplă. Pentru a începe jocul creativ, pur și simplu pune filamentul ECO în culoarea pe care o dorești în creion și după un timp copilul poate începe să creeze. 

Iată care sunt elementele pe care e bine să le cunoști când folosești creionul 3Doodler Start+:

 • Duza stiloului – Plasticul care iese din stilou se întărește după câteva secunde, oferind timp să îl modelați la perfecțiune;

 • LED-uri – Roșu: încălzire filament, Verde: Stilou gata de utilizare, Galben: Stilou conectat la încărcare;

 • Buton de evacuare a filamentului – Faceți clic o dată pentru a porni, faceți clic a doua oară pentru a opri avansarea filamentului. Un dublu clic rapid va face ca filamentul să se retragă. Durează 10-15 secunde până când noul filament se încălzește, apoi copilul poate începe să deseneze în 3D;

 • Butonul Pen Start – Glisează butonul pentru a porni sau a dezactiva stiloul. Așteaptă 1 minut pentru ca stiloul să se încălzească;

 • Loc pentru a introduce filamentul – Alegeți o culoare și introdu filamentul de plastic în stilou, apăsați în jos până când simțiți rezistență;

 • Port micro USB – Loc pentru conectarea la alimentare, pentru a încărca creionul.

Ce este NOU la Creionul 3D Doodler Start +

 • Creionul 3D Start+ este cu 15% mai mic și mai ușor decât versiunea anterioară;

 • Plasticul care iese din 3Doodler Start + este cald, dar nu fierbinte. Prin urmare, după ce acesta alunecă din creion, copilul îl poate modela în siguranță cu mâinile.

 • Creionul se reîncarcă în 30-45 de minute;

 • Design mai subțire, mai ușor de ținut în mână;

 • Include 50% mai multe filamente de plastic (72 filamente în total);

 • Filamentele ECO-3Doodler Start + sunt fabricate din materiale sigure, netoxice, fără BPA și complet biodegradabile.

 

Motive care recomandă Creionul 3D Doodler Start +

 • Desing nou, cu 15% mai mic și mai ușor decât versiunea anterioară;

 • 3Doodler Start + și filamentele ECO atașate la acesta au fost special concepute pentru a fi complet sigure pentru copii;

 • Nu conține substanțe urât mirositoare;

 • Este un produs sigur si curat: bio-plasticul nu este periculos si este biodegradabil;

 • Setul vine împreună cu o carte de proiecte, care îl ajută pe copii cu idei noi;

 • Este ușor de folosit, te poți juca cu el oriunde, fiind un produs care funcționează fără fir;

 • Eco-plastic, 72 de filamente de 15 cm – ceea ce oferă ore întregi de joacă creativă;

 • Filamente în 8 culori incluse în pachet: roșu, galben, albastru, verde, argintiu, roz, alb, negru;

 • Șabloane ajutătoare pentru a-ți declanșa creativitatea;

 • Recomandat pentru copii de la 6 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *