Termeni și condiții gadgetway.ro

Versiunea 2.0 adoptata la data de 18.iun.2021

Preambul 

Prezentul document reprezinta un contract de adeziune propus de Distribution Services Management SRL și care se trebuie sa fie acceptat înainte de înregistrarea pe site sau comandarea oricărui produs si/sau serviciu de pe site-ul gadgetway.ro. Orice înregistrare sau comanda confirmata de client, prin bifarea căsuței – Am luat la cunostiinta de Termeni și Condiții și prin apăsarea butonului “Plaseaza Comanda” reprezinta o acceptare din partea clientului a ofertei Distribution Services Management SRL în condițiile stipulate de art 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Înregistrare” sau “Confirm Comanda” reprezinta o semnătura electronica, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014 , având aceeași valoare cu o semnătura olografa. 

 1. Definiții 

gadgetway.ro: Firma Distribution Services Management SRL cu sediul în Cluj Napoca, Strada Fadrusz Janos, nr 5-7, Cluj Napoca, Jud Cluj, punct de lucru (adresa de contact) în str. Paraul Iovului nr. 5, Alba Iulia, jud. Alba, România Cod fiscal: RO38144062, înregistrat în Registrul Comerțului J12/4603/2018, tel 0771583616,  Adresa email: info@gadgetway.ro, care administrează website-ul gadgetway.ro

Produs: orice produs care poate fi achiziționat de un client prin intermediul site-ului gadgetway.ro

Serviciu: orice serviciu pus la dispoziție de Distribution Services Management SRL prin intermediul site-ului gadgetway.ro și care poate fi achiziționat de client

Client: persoana fizica sau juridica care face o comanda pe site-ul gadgetway.ro

Utilizator înregistrat – orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau persoană juridică, înregistrată pe site, care prin procesul de înregistrare și-a dat acordul cu privire la clauzele prezentului document. 

Comanda: comanda de achiziționare a unuia sau mai multe produse și/sau servicii afișate în website-ul gadgetway.ro, realizata de un client.

 1. Obiectul și acceptarea prezentului contract de vânzare

Prezentul Contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul gadgetway.ro. Clientul se obliga sa ia la cunoștință de aceste condiții înainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor condițiilor generale de vânzare de către client.  Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței “Sunt de acord cu Termenii și Condițiile gadgetway.ro” și prin apăsarea butonului “Plasează comanda” 

gadgetway.ro își rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe gadgetway.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

 1. Disponibilitatea produselor afișate.

Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora, este valabila atâta vreme cit este afișată pe gadgetway.ro. Distribution Services Management SRL își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare de la data la care clientul a transmis comanda.

În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod specific pe pagina produsului respectiv. Produsele cu un preț promoțional sunt valabile în limita stocului disponibil sau pe perioada promoției, după cum este stabilit pe pagina de produs. 

 

În condițiile în care produsul sau serviciul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs/serviciu de o calitate și la preț echivalent cu cele solicitate. În condițiile în care nu doriți sa beneficiați de oferta de mai sus și  în condițiile în care ați realizat plata în avans, plata va va fi rambursata în termen de maxim 7 zile de la informarea făcută catre Distribution Services Management SRL

 1. Produsele afișate pe website-ul gadgetway.ro

Fotografiile produselor afișate în gadgetway.ro au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, Distribution Services Management SRL depune toate eforturile, având o obligație de mijloace și în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client. 

În același timp Distribution Services Management SRL informează ca poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului sau produse și/sau servicii puse la dispoziție de  alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor și/sau a serviciilor puse la dispoziție pe care sunteți obligat sa nu le încălcați. De asemenea, aceștia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate. 

 1. Prețul produselor

Preturile prezentate includ TVA, însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifica în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagina înainte de finalizarea comenzii.

În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cit mai curând posibil. Dacă prețul va fi sub 20 din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda făcută pe baza acestui preț va fi anulata.  

 • Garanția produselor

Toate produsele beneficiază de garanția legală de conformitate.

 

7. Dreptul de returnare a produselor 

În conformitate cu legislația europeană, consumatorul are dreptul să notifice în scris Distribution Services Management SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestaților de servicii, de la încheierea contractului.  

Returul este gratuit. Orice cerere de acest gen va fi datata și semnata de către cumpărător și va fi trimisa către ugearsmodels.ro pe adresa de email info@ugearsmodeels.ro. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene ugearsmodels.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014.  Formularul poate fi descărcat de aici. Acest formular se trimite pe adresa de email, iar dupa procesare, noi trimitem un curier ca sa ridice coletul. Taxele de retur sunt achitate de Distribution Services Management SRL.  

Returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile. 

În măsura posibilului, recomandam ca clientul sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunului în timpul transportului. Recomandăm să ne trimiteți contul dvs. IBAN o dată cu cererea de retur, pentru a putea să procesăm plata returului în mod rapid.  

Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoana fizica, în conformitate cu legislația romana privind încheierea contractelor la distanta.   

Acest articol nu este aplicabil în cazul produselor executate după specificațiile consumatorului sau alte limitări stabilite de legea romana în vigoare. 

 

 1. Metoda de plata a produselor

Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos:

 • a. Plata ramburs

 • b. Plata prin Stripe (Procesator intarnational de plati)
 • c. Plata prin EuPlatesc (Procesator roman de plati) plata in 3 rate
  cu 0% dobanda

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua în baza facturii fiscale emise de către Distribution Services Management  SRL. în conformitate cu dispozițiile art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.

 • b. Online cu card bancar prin euplatesc.ro sau Stripe (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plați.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigura în primul rand ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 1. Metoda de livrare a produselor

Livrăm produsele noastre către orice adresă de pe teritoriul României prin servicii de curierat.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei peste comenzile de 150 de lei. Pentru comenzile sub 150 de lei se plateste 15 lei taxa de transport.

Detalii pe www.ugersmodels.ro/livrare 

10,. Anularea comenzii 

O comandă se poate anula până în momentul primirii unui email de confirmare din partea gadgetway.ro referitor la faptul că a fost procesata.

 1. Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda făcută de client pot fi corectate în termen de 24 de ore de la lansarea comenzii printr-un email trimis la info@gadgetway.ro sau tel 0771583616

 1. Contul tău

Prin crearea unui cont, orice utilizator înregistrat trebuie sa fie de acord cu prezenții Termeni și condiții.

 

În cazul utilizatorilor înregistrați cu cel puțin o comanda finalizata, contul conține informații despre istoricul interacțiunii cu site-ul (comenzi, facturi fiscale, recenzii de la cumpărători verificați etc.) și oferă diverse facilitați (formular retur rapid, introducere adrese alternative de livrare etc.). 

Utilizatorii înregistrați care nu au plasat încă o comanda pot beneficia în mod gratuit de serviciile contului, cum ar fi cele de lista produse favorit sau alte informări punctuale despre comenzi nefinalizate ori reduceri specifice la produsele favorite.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală 
 1. Întregul conținut al site-ului gadgetway.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe și alte opere originale – este proprietatea gadgetway.ro și a furnizorilor săi și este aparat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul gadgetway.ro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
 2. gadgetway.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu ii conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului gadgetway.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia. 

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la info@gadgetway.ro

În același timp gadgetway.ro. informează ca poate pune spre vânzare prin intermediul site-ului sau produse puse la dispoziție de alți producători ori furnizori. Aceștia pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor puse la dispoziție pe care sunteți obligat sa nu le încălcați.

 1. Forța majora

gadgetway.ro, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale sa în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința gadgetway.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare al echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele gadgetway.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Alte dispoziții
 1. A. Newsletter
 2.  
 3. gadgetway.ro nu trimite comunicări comerciale nesolicitate, în conformitate cu legislația romana în vigoare. 
 4.  
 5. Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul site-ului gadgetway.ro este gratuita și voluntara și implica acceptarea prezenților termeni și informarea din Politica de Confidențialitate. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând va puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui e-mail. Mesajele trimise respecta legislația română și internațională n ceea ce privește comunicarea comerciala prin email.
 6.  
 1. Legături către alte site-uri 

 

gadgetway.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natura comerciala sau publicitara). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta în întregime proprietarii acestora.

 1.  
 2. C. Suspendarea accesului

   

 3. gadgetway.ro poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut.

 

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului gadgetway.ro reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației romane în vigoare.

 

 1. Schimbări ale site-ului 

 

gadgetway.ro își rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adaugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului sau. De asemenea, gadgetway.ro își rezerva dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

 1. Rezolvarea problemelor

Dacă aveți probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați puteți lua legătura pentru o conciliere interna gratuita cu Adriana Boca, directorul magazinului la adresa –  contact @ gadgetway.ro  sau telefonic apelând numărul 0752918940

Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi soluționat pe cale amiabila, iar în caz contrar va fi adus spre soluționare în fata unui arbitru. În condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instanțelor românești de la sediul gadgetway.ro

De asemenea Comisia Europeană pună la dispoziție o platformă SOL pentru rezolvarea alternativa a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță Platforma SOL este disponibilă la http://ec.europa.eu/consumers/odr/ 

 1. Modificarea termenilor

gadgetway.ro își rezerva dreptul sa schimbe termenii fără îndeplinirea unor alte formalități.  Atunci când acești termeni se vor modifica, gadgetway.ro vă va notifica prin publicarea în prima pagina a site-ului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul în site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării linkului privind schimbările pe prima pagina a site-ului implica faptul ca v-ați dat acordul asupra noilor termeni

 1. Legea aplicabila 

Prezentul contract este disponibilă doar în limba romana, Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezenții termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea romana în vigoare. 

 1. Dispoziții finale

Prezentul contract de de vânzare se completează cu dispozițiile din Politica de confidențialitate gadgetway.ro

Prezentul contractul de vânzare încheiat de gadgetway.ro cu orice alta parte contractanta poate fi găsit la adresa gadgetway.ro