Politica de retur 

 

Transportul 

Veti primi bunurile comandate in termen de 1-5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In perioadele aglomerate si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult. 

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei pentru comenzile de 150 de lei. Pentru comenzile sub 150 de lei se plateste 15 lei taxa de transport. 

 

Informatii privind exercitarea dreptului de retur. 

În conformitate cu legislația europeană, consumatorul are dreptul să notifice în scris Distribution Services Management SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestaților de servicii, de la încheierea contractului.  

Returnarea produselor trebuie sa se facă împreună cu toate accesoriile, iar taxele de retur sunt suportate de Distribution Services Management. În conformitate cu legea română consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. 

În măsura posibilului, recomandam ca, clientul sa utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunul în timpul transportului. Recomandăm să ne trimiteți contul dvs. IBAN o dată cu cererea de retur, pentru a putea să procesăm plata returului în mod rapid.  

Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoana fizica, în conformitate cu legislația romana privind încheierea contractelor la distanta.   

 

Cum returnez un produs? 

In 2 pasi simpli. Iata care sunt acestia: 

  1. Completati acest  FORMULAR DE RETUR PRODUSE si in felul acesta ne anuntati ca vreti sa returnati unul sau mai multe produse din comanda. 

In cazul in care produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi sau daune vizibile ne rezervam dreptul de a diminua valoarea sumei care urmeaza sa fie restituita.  

Atentie 1: Produsul trebuie sa contina toate componentele, ambalat corespunzator pentru transport, pentru a evita orice daune.  

Atentie 2: Cererea de retur se trimite pe adresa de email  info@gadgetway.ro iar dupa procesare, noi trimitem un curier ca sa ridice coletul. Taxele de retur sunt achitate de Distribution Services Management SRL. Returul este gratuit. 

  1. Coletul a ajuns la noi, il verificam, va anuntam ca este totul in regula si va facem plata.  Dupa ce vom receptiona coletul, va vom trimite o notificare email/ telefon si va vom efectua plata aferenta returului.

Iti vom returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la procesarea returului.  

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualelor reclamatii, iar în cazul produselor returnate pana la momentul rambursarii banilor. 

Aceasta politica de retur este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online www.gadgetway.ro