Gadgeturi pentru tinerii din generatia Z: 5 lucruri cu care îi poți surprinde

Tuturor ne plac gadgeturile, corect? Pentru că ne fac viața mai ușoară, ne aduc un plus de inovație și întrețin distracția și buna dispoziție. Dacă sunteți în căutarea unui cadou pentru un tânăr, atunci nimic nu va putea concura cu un gadget de ultimă generație, pentru că se știe că ei sunt conectați la tot ce este modern și nonconformist. 

Tinerii din generația Z sunt cei care au avut dintotdeauna acces la smartphone și cei care îl accesează cu cea mai mare ușurință. Sunt printre primii care au crescut cu social media și tehnologia mobilă, aceasta fiind chiar una dintre caracteristicile acestei generații. Am creat astfel o listă cu cele mai interesante gadgeturi pe care suntem siguri că tinerii considerați nativi digitali le vor iubi. Dar, ce trebuie să faceți mai întâi este să stabiliți care sunt preferințele și pasiunile persoanei pentru care cumpărați produsul pentru a merge la țintă cu cadoul ales.

Dacă este vorba de un tânăr audiofil, iubitor de muzică, un cadou care îi va plăcea cu siguranță poate fi o boxă wi-fi sau o pereche de căști smart care vor duce ascultarea la nivelul următor. Dacă știți că îi place fitnessul, puteți alege dintre un smartwatch cu funcții sport sau o brățară fitness, gadgeturi de înaltă tehnologie conectate la aplicații care să-i spună în permanență în ce stadiu al antrenamentului se află. Și, desigur, există o mulțime de tineri cărora le plac o serie de alte lucruri diferite, deci cel mai probabil îi veți cuceri cu un dispozitiv inteligent pentru camera lor, un accesoriu pentru consola de jocuri sau un aparat foto instant demn de pozele de pe Instagram.

1. Căști wi-fi 

Muzică, podcasturi, cărți audio, filme, jocuri sunt câteva dintre mediile de învățare și distracție ale tinerilor nativi digitali, iar în sprijinul acestui lucru vine smartphone-ul. Pentru a se bucura de beneficiile oferite de tehnologia modernă, o pereche de căști wi-fi va oferi o experiență muzicală plăcută cu frecvențe înalte extraordinar de clare și bas puternic.

 

Recomandarea noastră sunt căștile wireless Hi-Fi Elari NanoPods care prin Bluetooth se vor conecta automat la smartphone-ul sau player-ul tău. Sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu anatomia urechii externe, astfel încât acestea sunt foarte confortabile și nu vor cădea din ureche, fiind ideale pentru iubitorii unui stil de viață activ. Căștile au o autonomie de până la 3,5 ore de muzică și se încarcă automat odată ce le pui în cutia de încărcare. De asemenea, vei putea controla ce apeluri telefonice accepti sau refuzi doar prin apăsarea unui buton.

2. Boxă smart wi-fi

Spre deosebire de o boxă portabilă simplă, o boxă smart poate face unele lucruri care acum 10 ani păreau de domeniul SF-ului. Este genul de cadou care va încânta orice tânăr pasionat de tehnologie și muzică, deoarece își va impresiona prietenii veniți în vizită prin redarea melodiilor preferate prin control vocal. Pur și simplu, tânărul îi spune ce vrea să asculte, iar boxa smart redă melodia dorită. 

Spre deosebire de o boxă normală, pentru care ai nevoie de folosirea telefonului, acestei boxe wi-fi doar îi spui ce melodie vrei să asculți. Partea interesantă este că poate fi conectată cu alte dispozitive inteligente din casă. 

Așadar, dacă ești în căutarea unui gadget pentru tinerii din Generația Z atunci fără îndoială gradul de impresionare va fi maxim cu o boxă smart. Un model de genul boxei Bang&Olufsen A1 vine în plus cu avantajul unei dimensiuni foarte mici, cu o autonomie de 24 de ore și cu dispersia sunetului 360º. Dar, dacă bugetul nu este generos, cu siguranță orice tânăr va aprecia o boxă wi-fi rezistentă la apă, pe care o va putea lua alături la toate ieșirile în aer liber cu prietenii.

3. Camera foto instant

Chiar dacă este mai simplu ca oricând să imortalizezi un moment din viață cu ajutorul telefonului mobil, pentru tinerii din Generația Z admirația prietenilor și unicitatea sunt aspecte care contează. Un aparat foto instant este capabil să imprime pe loc imaginea pe care ai surprins-o și să transforme fotografia într-un dar pentru cei din jur, mai ales dacă acest lucru se întâmplă cu ocazia anumitor momente speciale.

Pe de altă parte, un astfel de cadou poate fi o introducere nostalgică în ceea ce a însemnat copilăria ta, moment în care poți să depeni amintiri uitându-vă împreună pe fotografiile vechi de familie.

Majoritatea aparatelor foto instant digitale sunt dotate cu un sistem de transfer digital al fotografiilor, ceea ce înseamnă că acestea pot fi trimise automat pe telefon sau se pot distribui pe rețele de social media direct de pe cameră. 

4. Smartwatch sau brățară fitness

Un smartwatch sau o brățară fitness este gadgetul perfect și folositor care poate fi purtat întreaga zi, atât ca accesoriu de stil, cât și pentru a înregistra progresele dintr-un stil de viață sănătos. Pentru că se știe că tinerii sunt într-o perioadă a vieții în care aspectul fizic contează foarte mult, un gadget care să-l susțină în activitatea fizică poate fi un cadou reușit.

Astfel, un tânăr care face sport constant își va dori să vadă anumite rezultate pentru a fi motivat, și va avea nevoie de monitorizare care să înregistreze progresul. Observarea schimbărilor în bine în ceea ce privește aspectul fizic îi va reda încrederea în sine și îl va motiva pe tânăr să persevereze către rezultatele dorite.

Nu mai are rost să discutăm despre nenumăratele avantaje pe care le oferă un astfel de gadget, ținem doar să precizăm că se poate conecta ceasul inteligent sau brățara fitness la smartphone astfel încât în timpul antrenamentelor sportive tânărul să poată controla muzica pe care o ascultă. Muzica are un impact puternic asupra eficienței unei persoane care face sport, oferind motivație și un tonus bun. 

5. Panouri luminoase inteligente

Atașându-le pe perete într-o configurație unică, poți crea o adevărată artă tehnologică. Tânărul tău se va trezi în fiecare dimineață având în camera lui un curcubeu de culori, pentru o zi plină de energie pozitivă.

Partea interesantă cu care sigur își va impresiona prietenii veniți în vizită este modulul de muzică încorporată cu care va putea transforma orice melodie într-un joc de lumină prin intermediul unor astfel de panouri inteligente. Acestea panouri se pot personaliza în forma dorită, pot fi puse pe perete în zona biroului de studiu sau gaming sau deasupra patului, ceea ce va face acea zonă mult mai atractivă.

Tânărul poate personaliza luminile după cum dorește cu ajutorul aplicației mobile. Poate crea diferite scene de luminare, poate seta programul de funcționare al acestor panouri optând pentru diferite scene si efecte de luminat.

Generația Z ține pasul cu evoluția tehnologică, astfel dacă ești părintele unui tânăr nativ digital și ești în căutarea unui cadou pe care să-l adore, cu un gadget de ultimă generație cu siguranță nu vei da greș. Pe Gadgetway.ro te așteptăm cu produse smart, de ultimă generație, pe care orice nativ digital și-ar dori să le aibă! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *