Tips and tricks pentru drona Parrot Rolling Spider

Pentru ca drona Parrot Rolling Spider este una dintre cele mai vandute drone si datorita faptului ca am primit mai multe intrebari despre rezolvarea a diverse probleme cu aceasta drona, va vom prezenta rezolvarea a doua dintre cele mai intalnite probleme cu Rolling Spider: cum se schimba elicele si cum se repara problema cu bateria.

Schimbarea elicelor la Parrot Rolling Spider

Schema de schimbare:

Pentru o exemplificare si mai buna, mai jos un filmulet explicativ de schimbare a elicelor pentru Rolling Spider

 

Rezolvare problema baterie la Parrot Rolling Spider

O alta problema des intalnita este slabirea conectorilor bateriei, ceea ce cauzeaza scaderea duratei de viata a bateriei dronei.

Practic, in momentul pornirii dronei, desi bateria este incarcata, se opreste brusc dupa cateva secunde, ca si cum bateria nu ar fi incarcata. Problema este la conectorii bateriei, care se incalzesc foarte tare cand drona functioneaza, iar cand se racesc se contracta, astfel ca nu mai fac bine contact.

Cu o surubelnita mica/cutit mic, ca in filmuletul de mai jos, cu MARE GRIJA, contactele trebuiesc impinse un pic dinspre centru spre exterior, astfel incat sa faca contact mai bun si sa lungeasca durata bateriei dronei Parrot.

Urmariti filmuletul de mai jos pentru exemplificare

 

Asteptam feedbackul vostru.

Daca aveti alte probleme cu aceste drone sau cu alte gadgeturi ce se gasesc in magazinul nostru, nu ezitati sa ridicati aceasta problema in comentarii si vom incerca sa va ajutam.

P.S. Rezolvarea bateriei nu a fost testata de noi, inca nu am avut aceasta problema, dar speram sa va ajute pe voi si sa dati un feedback pentru ceilalti utilizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *