Mai mare e mai bine! Alege Tractive GPS XL cu baterie de 6 saptamani

Suntem in era tehnologiei si a gadgeturile si ne dorim ca toate sa fie de dimensiuni cat mai mici dar sa aiba cat mai multe functii si sa le incarcam cat mai rar.

Dar nu se poate asta intotdeauna si cateodata chiar e bine sa fie mai mare. Acesta este cazul si dispozitivului Tractive GPS XL care prin dimensiunea lui un pic mai mare decat a predecesorilor sauTractive GPS 1 sau Tractive GPS2 aduce beneficiul major al unei baterii cu durata de viata de pana la 6 saptamani.

Construit cu aceleasi caracteristici principale ca toate dispozitivele GPS Tractive, Tractive GPS XL este mai puternic decat oricare altul. Are aceleasi capacitati de urmarire ca si Tractive GPS si Tractive GPS 2. Ceea ce face ca Tractive GPS XL sa iasa in evidenta este o baterie cu durata lunga de viata de pana la 6 saptamani intr-o singura incarcare. Cu o putere care dureaza atata timp, puteti utiliza tracker-ul GPS fara sa fie nevoie sa il incarcati la fiecare cateva zile, pentru animale la care ajungeti rar sau sunt plecate cateva zile de acasa, cum ar fi cainii de la stana, vacile, caii.

Doresti sa pui un dispozitiv de localizare GPS la altceva decat un caine? Nici o problema! Daca animalul tau are peste 20 de kg atunci nu este nici o problema, fie ca este vorba de un cal sau de vite.

Iata cateva specificatii si detalii tehnice:

Dimensiune: 80 x 49 x 29 mm;

Greutate: 142 g;

Durata de viata a bateriei: pana la 6 saptamani in functie de puterea semnalului si tipul de utilizare;

Recomandat pentru animale de peste 20 kg – caini talie mare, cabaline, vite.

Iata cateva situatii cu care ne-am intalnit si pentru care Tractive GPS XL este trackerul GPS potrivit:

 • Ai un caine de talie mare pentru care un tracker de pana la 150 gr nu este o problema si nu vrei sa stai cu grija incarcarii dispozitivului la fiecare 2-4 zile
 • Ai un caine care sta intr-o locatie mai izolata si nu ajungi la el mai devreme de 1 saptamana
 • Lasi cainele in grija parintilor sau la un hotel canin si nu vrei sa ii stresezi pe ei cu incarcarea dispozitivului
 • Esti cu cainele intr-o locatie fara acces la curent electric
 • Doresti localizarea GPS pentru un animal de talie mare, o vaca sau poate un cal
 • Doresti sa localizezi prin GPS o masina sau un obiect de mari dimensiuni fara sa ai grija incarcarii dispozitivului la cateva zile.

Functiile dispozitivului Tractive GPS XL sunt aceleasi ca si la celelalte dispozitive Tractive:

 • Iti permite sa iti localizezi animalul in timp real
 • Afisarea cu acuratete a locatiei pe harta interactiva
 • Functia Live Tracking te ajuta actualizand pozitia dispozitivului la fiecare 2-3 secunde, cand ai nevoie de update-uri foarte rapide. Aceasta functie se foloseste atunci can cauti animalul, iar el este in continua miscare.
 • Zona sigura – un perimetru invizibil – atunci cand animalul tau paraseste zona sigura vei primi imediat o notificare pe smartphone. Se poate seta zona de pascut, zona stanii sau alta zona in care animalul se prespune ca ar trebui sa stea.
 • Istoricul zilnic – poti vizualiza pe harta miscarile dispozitului pe ultimele 24 de ore
 • Indicator baterie – aplicatia Tractive GPS iti va indica gradul de incarcare al bateriei dispozitivului. Aplicatia Tractive GPS iti va reaminti cand este timpul sa o reincarci, pentru ca dupa 1 luna sigur uiti ca trbeuie incarcat;
 • Acoperire in peste 80 de tari, inclusiv ROMANIA. Dispozitivul Tractive GPS foloseste retelele de telefonie mobila si infrastructura acestora pentru a comunica cu aplicatia Tractive.
 • 100% Rezistent la apa (IPX7).

Nu stii daca acesta este trackerul GPS potrivit pentru animalul tau? Nici o problema.

Contacteaza-ne si te vom ghida in alegerea dispozitivului GPS cel mai potrivit pentru tine si pentru animalul tau, fie el catel, pisica, cal, vaca sau chiar purcel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *