Jawbone lanseaza UP3 si UP Move

Jawbone dezvaluie doua noi gadgeturi de monitorizare a activitatilor zilnice, UP Move si UP3.

UP Move este un monitor de activitati entry-level,  ce te ajuta sa fi in forma, sa slabesti si sa te simti bine in timp ce o faci. UP MOVE este construit dintr-un aluminiu durabil, anodizat, este rezistent la ploaie si transpiratie (nu este rezistent la scufundare in apa) si contine o baterie standard CR2032, ce dureaza pana la 6 luni.

UP MOVE te ajuta sa-ti monitorizezi antrenamentul , caloriile consumate, activitatea fizica si somnul, iar toate aceste informatii se sincronizeaza cu telefonul via Bluetooth, in aplicatia UP (disponibila in App Store si Google Play).

Pretul anuntat in SUA este de 49,99$ si este disponibil din aceasta luna. In Europa probabil ca va ajunge anul viitor, la un pret de aproximativ 50 EUR.

 

UP3 este un monitor de activitati multi-senzor ce colecteaza si analizeaza o plaja larga de semnale biometrice oferind o perspective complexa a activitatilor, specifica utilizatorului.

 

Este anuntat ca fiind “the world most advanced tracker”, monitorizand, pe langa antrenamente, calorii consumate, activitati fizice si somn, chiar si sanatatea inimii, prin intermediul unor senzori de bioimpedanta.

Pretul la care va fi disponibil incepand din luna Noiembrie 2014 in SUA este de 179,99$, iar in Europa probabil de la inceputul anului viitor.

Jawbone este producatorul boxelor Big Jambox si Mini Jambox si a bratarilor de monitorizare UP24 si UP, prezente deja in magazinul gadgetway.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *