Idei de cadouri de Crăciun: cadouri electronice pentru bărbați

Iubitul sau soțul tău este pasionat de gadgeturi? Acesta este momentul din an când îl poți surprinde cu un cadou de Crăciun care arată că îi susții pasiunea pentru tehnologie. Produsele electronice sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai căutate cadouri pentru bărbații pasionați de tehnologie, chiar dacă într-adevăr nu sunt cele mai accesibile ca preț. 

Lista noastră cu cele mai inspirate cadouri electronice pentru bărbați include produse de ultimă generație, cum ar fi o cameră de filmat de înaltă rezoluție perfectă pentru redarea efectului de slow motion, un kit de securitate wireless sau panouri modulare inteligente care transformă melodiile preferate în simfonii dansante de lumină și culoare și alte idei de gadgeturi despre care știm că suscită interesul multor băbați. Fie că sunteți în căutarea de cadouri tehnologice interesante pentru soț, un prieten, un membru din familie, nașul sau șeful vostru, vă oferim mai multe opțiuni de cadouri chiar și pentru persoana cea mai pretențioasă și greu de impresionat din lista voastră de Crăciun.

Așadar, dacă anul acesta ai decis să-i strecori în șoseta de Crăciun un gadget, iată lista noastră de idei cu cadouri electronice pentru bărbați:

1. Camera de acțiune Sport Muvi K-2 Pro Veho

Pasionat de fotografie, sportiv sau vlogger? Camera Veho Muvi K-2 Pro va fi un cadou foarte apreciat deoarece este ultima apariție din gama Muvi K-Series și are în plus față de modelele anterioare puternicul chipset XA-9 Hercules. Camera de 12MP realizează fotografii de înaltă rezoluție și dispune de o selecție de moduri foto pentru captarea imaginilor în cele mai inedite moduri, precum time lapse, fotografiere de mare viteză în rafală și rostogolire la 180°. Senzorul G încorporat cu sistem automat de pornire va seta echipamentul pentru a începe înregistrarea la orice detectare a mișcării. 

Cu această cameră de la Veho, persoana căreia vrei să-i faci surpriza de Crăciun va putea să facă video-uri de o rezoluție ultra HD 4k și poze de 12 MP. În plus, camera este dotată cu WiFi integrat cu o rază de acțiune de 60m care permite conectarea cu telefonul sau tableta folosind aplicația gratuită Android sau IOS. Aplicația Muvi K-Series îți permite să vizualizezi, să înregistrezi și să distribui conținutul direct pe rețelele de socializare.

2. Puzzle mecanic 3D – Ugears

Puzzle-urile mecanice 3D de la Ugear sunt adevărate opere de artă, așadar nu aveam cum să nu le includem în lista de cadouri pentru bărbați de Crăciun. Modelele de puzzle-uri sunt absolut inedite, iar partea cea mai deosebită este faptul că sunt inspirate din mecanisme reale. Modelele sunt ușor de asamblat, iar roțile dințate din lemn execută mișcări fascinante, fapt ce va aduce cu siguranță bucurie în viața bărbaților pasionați de construit.

Asamblarea acestor puzzle-uri mecanice 3D este o adevărată plăcere, dar în același timp și o provocare. Nu necesită niciun fel de lipici, unelte speciale de asamblare, se montează doar cu ajutorul mâinilor, prin îmbinarea pieselor. Toate modelele de puzzle-uri Ugears vin sub forma unui kit din lemn de înaltă calitate, prietenos cu mediul, și include tot ce este necesar pentru asamblare. Calitatea componentelor este excelentă, iar fiecare produs vine cu instrucțiuni pas-cu-pas, ușor de urmărit.

3. Stație meteo wireless interior / exterior

Aerul din interiorul locuințelor este mai poluat de 2 până la 5 ori decât cel exterior, spun statisticile. Dacă soțul, prietenul sau colegul de la job este genul de bărbat interesat de găsirea unor soluții de viață sănătoasă, noi zicem că am găsit cadoul potrivit: o stație meteo care măsoară nivelul de confort al aerului din interior, cât și din exterior. 

Acest gadget oferă informații esențiale cu privire la nivelul de poluare din casă, transmițând semnale ori de câte ori trebuie să aerisești încăperea. Stația meteo Netatmo care ar trebui să se găsească pe lista de cadouri electronice pentru bărbați pentru acest Crăciun îi va permite posesorului să monitorizeze mediul climatic interior și exterior, precum temperatura, umiditatea, presiunea atmosferică și concentrația de CO2.

 

4. Panouri modulare inteligente Nanoleaf 

Dacă ești în căutarea acelui cadou spectaculos, care pur și simplu schimbă decorul unui perete, dar în același timp oferă o senzație plăcută de voie bună, am găsit cadoul perfect: panouri modulare inteligente. Kitul de 9 panouri inteligente Nanoleaf Aurora Rhythm transformă hiturile preferate într-un joc de lumină și culoare și dau o notă modernă ambientului. Datorită senzorului inclus, culorile se schimbă în ritmul muzicii și dau senzație că dansează. 

Partea frumoasă pentru un pasionat de electronice este aceea că sistemul se poate controla prin voce cu ajutorul (iOS – Siri și Amazon Alexa), cu ajutorul controlerului (ce se poate achiziționa separat), sau cu ajutorul aplicației de mobil Nanoleaf Aurora Rhythm Smarter Series App disponibilă gratuit pentru iOS și Android.

5. Kit de securitate wireless pentru Smart Home

EL este cel care se ocupă întotdeauna de tot ce înseamnă tehnologie pentru casă? Ce spui atunci să-l surprinzi de acest Crăciun și să-i arăți că împărtășiți același interes, mai ales când vine vorba de casă, de familia voastră. În lista noastră de cadouri electronice pentru bărbați se găsește un kit de securitate wireless pentru Smart Home care vă asigură securitatea locuinței și atunci când sunteți plecați de acasă. 

Kitul de securitate Veho Cave Smart Home VHS-001-SK, împreună cu aplicația dedicată, oferă posibilitatea monitorizării și controlării casei de la distanță cu opțiunea de a porni sau dezactiva sistemul de oriunde din lume. Kitul de securitate Veho Cave este ușor de instalat și ulterior de extins, folosind un sistem de cod de bare QR cu ajutorul căruia poți adăuga diferite accesorii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *