Clientii recomanda dispozitivul de localizare Tractive GPS de vanatoare

Dispozitivul de localizare Tractive GPS Pet Tracking editia de vanatoare iti va spune unde este cainele tau de vanatoare si te ajuta sa il localizezi oriunde, oricand. Dispune de posibilitatea setarii unei zone de siguranta, functie de live-tracking cu vizualizarea locatiei la secunda sau lumina integrata. Dar oricat v-am povesti noi despre un produs, intotdeauna are un impact mare cand un prieten iti spune despre un produs in mod obiectiv cu avantaje sau dezavantaje. 

Drept urmare postam mai jos feedback-ul primit de la un client pentru acest produs, consideram ca este o prezentare cat se poate de obiectiva a functiilor si a modului in care poate fi folosit produsul.

Speram sa va fie de folos!

Un produs de calitate
Dispozitivul este construit din material de calitate, rezistent la apa. Functioneaza excelent, atat in oras, cat si in exterior prin padure de exemplu. Serviciile celor de la Tractive sunt de calitate, aplicatia mobila functioneaza foarte bine, la fel si site-ul. Se pot crea safety zones astfel ca primesc o notificare in momentul cand cainele meu intra sau paraseste o anumita zona.
De mentionat ca este necesar ca telefonul mobil sa aiba semnal de internet si GPS cat mai bun pentru a putea folosi dispozitivul prin zone de munte, padure, etc.
ATENTIE: pentru a folosi dispozitivul este necesar creearea unui abonament de date pe platforma Tractive. Recomand cel PREMIUM deoarece nu este cu mult mai scump, dar este net superior celui NORMAL. 

Printre beneficii se numara: 
* GPS Tracker Sharing (este util atunci cand doriti ca mai multe persoane sa poata urmari un catel)
* Unlimited availability (cel normal este disponibil intr-o singura tara pe care o alegeti la activare, abonamentul premium este disponibil in peste 80 de tari)
* Unlimited position history
* Export position history
* Better GSM network
* Premium Customer Service
* Ad-free Tractive apps

Exista si posibilitatea de a face abonament cu asigurarea dispozitivului. Mi se pare de folos dupa iesirea sa din garantie.

Pros:
* Live tracking-ul functioneaza excelent, insa consuma bateria – il folosesc numai in situatii limita
* Se poate activa buzzer-ul sau LED-ul de pe dispozitiv pentru a putea gasi catelul in conditii neprielnice
* Aplicatia mobile si web functioneaza foarte bine si sunt user-friendly
* Dispozitivul, fiind Hunter Edition, are un finisaj de camuflaj si arata foarte bine
* Include doua suporturi de prins de zgarda pentru diferite dimensiuni (atentie: nu vine cu tot cu zgarda)
* Rezistent la apa
* Configurarea se face cu usurinta

Cons (nu sunt chiar dezavantaje dar sunt de mentionat pentru unii):
* Nu mi se pare potrivit pentru catei de talie mica. Desi are doar 35g, momentan este putin cam mare pentru catelusa mea care are doar 8kg. Pentru mine nu este o problema deoarece la maturitate va avea peste 25kg si sunt sigur ca ii va veni perfect.
* Nu va asteptati ca dispozitivul sa functioneze instant. Are un lag de cateva secunde la comenzi (activare buzzer/LED) care este de inteles si nu ma deranjeaza. Live trackingul insa merge impecabil.

Per total, este un dispozitiv de calitate care imi aduce un plus de siguranta in ce priveste catelul meu. Sunt sigur ca e o investitie care, desi pentru unii nu face sens, poate aduce valoarea sa x1000 in cazul pierderii cainelui. Este tipul de produs de care speri sa nu ai nevoie niciodata:) 

Recomand cu incredere!”

Daniel – Iasi – 3 apr 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *