Ceasuri si bratari pentru inot – functii disponibile si recomandari

Pentru ca este vara si e cald afara, marea inca este locul ideal de petrecut concediu. Sau eventual la munte la o pensiune sau hotel care sa aiba si piscina unde sa te racoresti si sa te relaxezi. Oricum, se vede in orase ca toata lumea este plecata, fie se pregatesc sa plece.

Pentru impatimitii de inot, care cauta orice ocazie sa faca o baie in mare sau in piscina , va prezentam mai jos o lista de bratari de fitness sau ceasuri pe care le puteti lua cu dvs si cu care puteti intra in apa. Sunt waterproof, nu doar splash-proof, asta insemnand ca puteti intra cu ele in apa, puteti inota fara sa va faceti griji ca ar putea pati ceva dispozitivul.

Nu va faceti griji daca sunteti deja in concediu cand cititi acest articol, va putem livra produsele si daca sunteti plecat deja, atata timp cat sunteti in tara si se poate ajunge la dvs cu masina in mod rezonabil.

Ceas pentru inot – Monitorizare avansata

Polar V800 cu ritm cardiac – 2099 lei

Este un smartwatch cu GPS si Ritm cardiac de la Polar ce este waterproof si are, spre deosebire de celelalte modele, indicatori pentru inot in piscina – Urmarește performanta de inot fara efort cu detectarea automata a stilului de inot, a distantei, ritmului, mișcarilor de brate și chiar a timpilor de odihna. Analizeaza fiecare lungime de piscina sau faza pe baza stilului de inot in serviciul web Polar Flow. Scorul SWOLF ajuta la imbunatatirea tehnicii de inot si la urmarirea progresului facut.

Smartwatch Withings Activite Pop – 675 lei

Este un smartwatch de la Withings care este waterproof (rezistent la imersiunea in apa de pana la 50 m, 5 ATM) si are functie de identificare activitate de inot cu logarea duratei sesiuni de inot si a caloriilor arse.

Smartwatch Withings Activite- 1796 lei

Este un smartwatch de lux de la Withings care este waterproof (rezistent la imersiunea in apa de pana la 50 m, 5 ATM) folosind bratara de silicon interschimbabila si are functie de identificare activitate de inot cu logarea duratei sesiuni de inot si a caloriilor arse.

Ceas pentru fitness Polar A300 – 759 lei

Este un ceas de fitness nou aparut pe piata de la producatorul Polar ce este waterproof si masoara ritmul cardiac in apa, pe baza caruia calculeaza caloriile arse in timpul sesiunii de inot.


Bratara pentru fitness Polar Loop- 399 lei

Este o bratara de fitness waterproof ce masoara activitatea chiar si in timpul inotului, fara a masura insa ritmul cardiac (adica fara sa poata calcula caloriile arse in timpul sesiunii de inot).

Bratara pentru fitness Garmin Vivofit- 525 lei

Este o bratara de fitness waterproof (rezistenta la imersiune in apa de pana la 50 m) insa nu are functie specifica de inot.

Bratara pentru fitness Garmin VivoSmart – 769.99 lei

Este o bratara de fitness waterproof (rezistenta la imersiune in apa de pana la 50 m) insa nu are functie specifica de inot.

Atentie, desi la momentul anuntului, bratara Jawbone UP3 trebuia sa fie waterproof, produsul lansat de Jawbone de curand este doar splashproof, acesta fiind si motivul pentru care s-a intarziat asa mult lansarea acestui produs pe piata.


Acestea sunt recomandarile nostre privind dispozitivele ce pot fi purtate atunci cand inotati. Toate dispun de multe alte functii de monitorizare activitati si chiar monitorizare somn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *